Cent Pur Cent : make-upworkshops in Inloophuizen

Cent Pur Cent : make-upworkshops in Inloophuizen

Wat als je plots te horen krijgt dat je kanker hebt?  Je wereld staat stil, je moet van de ene behandeling naar de andere, de strijd aangaan tegen die tumoren en gezwellen in je lichaam. De chemobehandeling eist soms een zware tol. Denk maar aan haar en wenkbrauwuitval, maar ook aan de huid die verandert, bleek, broos en kwetsbaar wordt.  Sommige dames krijgen plots allergische reacties op producten of ingrediënten die ze nooit eerder hebben gehad.  Toch willen ook deze dames er goed uitzien, zich kunnen opmaken om naar een feestje te gaan of gewoon omdat ze jaren gewoon zijn van make-up te dragen.  Voor die dames kan Cent Pur Cent een oplossing bieden.  Dankzij de natuurlijke en minerale samenstelling van onze poeders, kan onze make-up perfect gebruikt worden tijdens een chemokuur.  Onze poeders en lipsticks werden door het Universitair Ziekenhuis van Leuven afdeling Dermatologie onderzocht en goedgekeurd. Dermatologen schrijven onze poeders en lipsticks dus ook voor aan mensen met veel allergieën.

 

Make-upsessie in inloophuizen

In het voorjaar is Cent Pur Cent reeds gestart met het organiseren van workshops in inloophuizen voor mensen met kanker. Tijdens een sessie van 1.5 uur leert onze visagiste de dames hoe ze zich kunnen opmaken met onze minerale make-up.  Inloophuis Erika Thijs in Hasselt mocht de spits afbijten.

“De reacties van de mensen waren heel positief. De producten zijn zeer goed en bovendien is de verpakking ook mooi, iets waar je een goed gevoel bij krijgt. We vinden het fijn dat er een alternatief is voor onze mensen, zodat zij zich ook mooi kunnen maken zonder zich zorgen te moeten maken over de bijwerkingen,” klinkt het in het Inloophuis Erika Thijs.

Gezonde make-up

De make-uplijn van Cent Pur Cent staat voor 100% puurheid, 100% zuiverheid, 100% gezondheid en 100% kwaliteit.  De poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen zoals Mica, Ijzer, Titanium en Zink. Deze mineralen worden op zorgvuldige manier uit de natuur gehaald en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Cent Pur Cent is dus 100% natuurlijk zonder toevoeging van schadelijke stoffen zoals talk, parfum, niet-natuurlijke olie of kleurstoffen. Daarom is Cent Pur Cent geschikt voor élke vrouw en élk huidtype. Dit is zonder twijfel de “healthiest powder in the world”. Ook de lipsticks zijn 100% vegan.

 

In het najaar worden meer workshops gepland in het Inloophuis.

Wie meer info wil over make-up tijdens een chemokuur, kan altijd contact opnemen met info@centpurcent.com of info@huiserikathijs.be