cpc_slider_02
Deze Bekende Vlamingen kennen ons al!

Door ons contact met vrouwen die noodgedwongen dagelijks make-up moeten dragen, kwam de drang om iets te maken dat Healthy, maar ook Hip en zeker Hypoallergenic was, nog meer naar boven.
En als we dan nog veel dames Happy kunnen maken?!

Vandaar de keuze voor deze ambassadrices. Ze weten beter dan wie ook hoe belangrijk het is om make-up te gebruiken die lief is voor de huid! We stellen ze even voor!

Anke Buckinx
Anke Buckinx

Presentatrice Qmusic en de grappigste mama ter wereld, kwam in onze make-up stoel te zitten met een onrustige huid. Sinds ze onze mineraaltjes gebruikt, zien wij een rustige huid en een Happy Anke.

Cynthia Reekmans

Miss Belgian Beauty 2005 en presentatrice, is al jaren ons zonnetje in huis. Ze is altijd Happy en Hip én draagt elke dag Cent Pur Cent! Daarom vinden wij haar de perfecte ambassadrice.

Cynthia Reekmans
Inge Moerenhout
Inge Moerenhout

Model en presentatrice, draait al jaren mee in de showbizz. Ze ziet er altijd fantastisch uit, is altijd professioneel en sinds de start van Cent Pur Cent een echte mineral lover. Het geeft haar huid de voeding die ze nodig heeft.

Erika van Tielen

Mama van 2 zonen en mediakameleon, straalt uit waar Cent Pur Cent voor staat. Ze is een naturelle schoonheid die sterk in het leven staat.

Erika van Tielen
Elke Vanelderen
Elke Vanelderen

Presentatrice, mama, auteur en Healthgoeroe. Weet door haar frisse uitstraling altijd te inspireren for living the healthy life.

Kaat Bollen

Seksuologe, is op en top vrouw en draagt altijd red lipstick! Sinds ze haar favoriet bessenrood van CentPurCent draagt,
zit haar kleur altijd perfect!

Kaat Bollen
Zsofi Horvath
Zsofi Horvath

Miss Belgian Beauty 2003 is op en top vrouw. Ze werkt al jaren als model, heeft ondertussen ook al 2 kids en slaagt er keer op keer in om er stralend uit te zien. Sinds ze Cent Pur Cent ontdekt heeft, hebben wij een addict bij!

Isabelle A

Zangeres van de groep ‘De Grietjes’ & blijft er verbazingwekkend jong uitzien. Hier haar geheim:
de mineralen van Cent Pur Cent

Isabelle A
Elisa Guarraci
Elisa Guarraci

Model en presentatrice, onze jongste ambassadrice, maar al zeer bewust van hoe belangrijk de juiste make-up is. Health is her middle name en buiten gezond eten en leven, gebruikt ze nu ook gezonde make-up!

Heeft u vragen of bent u een professional apotheek neem vrijblijvend contact op