Ik ga op reis en ik neem mee: Cent Pur Cent Mini!

Ik ga op reis en ik neem mee: Cent Pur Cent Mini!

De zomermaanden zijn aangebroken en dat wil zeggen: vakantie, reizen, koffers maken en genieten.

Ook op vakantie is het leuk om een laagje make-up aan te brengen als je een terrasje gaat doen, een stapje in het nachtleven wil zetten, of gewoon, omdat je nu eindelijk tijd hebt om al die tutorials te bekijken en het zélf te proberen.

Wat neem je nu mee op vakantie?  Om je te helpen kiezen, heeft Cent Pur Cent de Summerdisplay uitgebracht die je nu bij jouw apotheek kan terugvinden.

Wat biedt deze Summerdisplay?  Wel, onze Loose mineral Foundation 3 en 4, Bronzer, Highlighter Gold, en een nieuwe Blush Corail in handige mini-versie. Voor slechts 40€ kan je 4 van deze mini-productjes uitkiezen en krijg je er bovendien een handig en super cute make-uptasje bovenop.

Daarnaast vind je in de display ook nog andere onmisbare producten zoals een nieuwe lipgloss en nieuwe lipstay in een kleur die voor iedereen draagbaar is. Ook de lippotlood plum zit erbij.

Naast onze bestseller, de kabuki, hebben we nu ook een retractable kabuki, zodat je eentje in je handtas kan steken voor de nodige touchups onderweg.  Ook voor het reinigen is er een travelsetje van GLOV, super handig en écht niet meer weg te denken in je badkamer eens je dit gewoon bent.

Retractable Kabuki 24.99€

Ontdek onze nieuwe Summerdisplay bij jouw apotheker

Glov Travelset: 21.99€

Lipstay en Lipgloss Flamingo: 24.99€ per stuk

 

Haast je dus snel naar je apotheker en MIX and Match je favo productjes.  Zo kan je met een gerust hart op vakantie vertrekken.